[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lokale boekbesprekingen:

Op IPMA Connect (www.connect.ipma.nl) houden we al regelmatig boekbesprekingen (zoals boekbespreking Leading form the Middle , Storylistening), waarvan voor IPMA leden een samenvatting in de Connect Kennisbank opgenomen is.

Neem dan contact met ons op, als je het initiatief wil nemen voor een Nederlandstalige boekbespreking op (www.connect.ipma.nl).

Wil je toegang tot de Kennisbank? Als lid heb je dat automatisch. Nog geen lid? Meld je dan snel aan…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Internationale boekbesprekingen:

Naast ons Nederlandse initiatief lanceert IPMA World nu ook de IPMA SIG Book Club, dat vooraanstaande auteurs in contact wil brengen met projectenthousiastelingen, van projectmanagers en beleidsmakers tot studenten en onderzoekers.

De IPMA SIG Book Club heeft tot doel de belangrijkste concepten, praktijken en ideeën van wereldwijd erkende auteurs te bespreken. Je wordt van harte uitgenodigd om lid te worden van de club!

Meld je hier aan voor de IPMA World SIG Book Club.[/vc_column_text][kleo_social_share][vc_column_text]

Berichten van deze nieuwsbrief

[/vc_column_text][vc_posts_grid ajax_post=”” ajax_paged=”” loop=”size:12|order_by:date|post_type:post|categories:587″][/vc_column][/vc_row]

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

[kleo_social_icons]