[vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column][vc_column_text]Bij de Nationale Politie is Peter Wijsbeek werkzaam als Programmamanager en Multi-projectmanager. Het project waarvoor hij de nominatie ontvangt heeft geresulteerd in een nieuwe zoekmachine, gebaseerd op state-of-the-art big data technologie. Politiemedewerkers kunnen hiermee veilig en snel in complete, actuele politiedata zoeken. Dit verbetert de informatiepositie van de politie en maakt opsporing en handhaving effectiever en efficiënter. Peter schrijft: “We dragen hiermee echt bij aan de veiligheid in Nederland.” “Dit project laat zien”, zo licht hij toe, “dat de politie in staat is grote uitdagende projecten succesvol, gedegen en gecontroleerd uit te voeren.”

Naast het behalen van dit mooie resultaat leverde Peter met dit project een bijdrage aan de brede introductie van agile werken binnen zijn organisatie. Bovendien inspireerde hij zijn collega-projectmanagers om bij de uitvoering van hun vak eveneens meer gebruik te maken van data.

De drie pijlers voor de projectmanager van nu zijn volgens Peter: combineren, leren en uitproberen. Door nieuwe ontwikkelingen, zowel binnen als buiten ons eigen vakgebied te combineren met ons eigen werk als projectmanager, ontwikkel je niet alleen jezelf maar laat je de organisatie leren van jouw projectresultaten. Peter raadt daarom collega’s aan: “Blijf meewegen, uitproberen en onderzoeken waar je een bijdrage kunt leveren. Zo blijf je voor je organisatie van meerwaarde en –ook belangrijk– houd je zelf plezier in ons mooie vak.”[/vc_column_text][vc_btn title=”Genomineerden IPMA-NL Projectmanager van het jaar Award 2020″ style=”custom” custom_background=”#ed1b23″ custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.hdmwp-demo.nl%2Fipma-nl-awards%2Fgenomineerden-ipma-nl-projectmanager-of-the-year-2020%2F”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column][kleo_social_share][vc_posts_grid ajax_post=”” ajax_paged=”” loop=”size:12|order_by:date|post_type:post|categories:593″][/vc_column][/vc_row]

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

[kleo_social_icons]