[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Teaming is de vaardigheid om ons snel zo vertrouwd te voelen dat we elkaar uitdagen en bevragen richting het beste resultaat. De overeenkomst met teambuilding is dat beide gericht zijn op beter samenwerken. De twee grote verschillen zijn de wisseling in teamsamenstelling en de snelheid waarmee resultaten geleverd moeten worden. Marieke en Hans delen in deze podcast hun ervaringen en praktische tips waarmee jij jouw teaming skills kan verbeteren. 


In Teaming Talk nemen Hans Veenman en Marieke Strobbe ons mee in hun passie, overtuiging en expertise over Teaming; zoals zij het zelf noemen: de vaardigheid om ons snel zo vertrouwd te voelen dat we elkaar uitdagen en bevragen richting het beste resultaat.

[powerpress][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Hans Veenman en Marieke Strobbe van Teaming Company nemen ons mee in hun podcasts over Teaming.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column width=”2/3″][kleo_social_share][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Alle podcasts van Hans en Marieke” style=”custom” custom_background=”#ffd200″ custom_text=”#000000″ align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.hdmwp-demo.nl%2Fcategory%2Fpodcasts-teamingcompany%2F|target:_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column][vc_posts_grid loop=”size:12|order_by:rand|post_type:post|categories:637,649″][/vc_column][/vc_row]

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

[kleo_social_icons]