[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_btn title=”Alle podcasts van Diana van Donselaar en Dimphy Peters” style=”custom” custom_background=”#ffd200″ custom_text=”#000000″ align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.hdmwp-demo.nl%2Fcategory%2Fpodcasts%2Fdimphy-peters-en-diana-van-donselaar%2F|target:_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Diana van Donselaar van Business Balance Bootcamp laat je in deze podcast kennis maken met ‘The Circle Way’. Dit is een krachtige dialoogmethode waarmee je in teamgesprekken snel kunt connecten en essenties kunt raken! En dat zijn niet de enige opbrengsten van deze verfrissende methode, die de ondertitel ‘Een leider in elke stoel’ draagt.
Via een interview met Diana door Annemarie Janssen kom je meer te weten over o.a.: de methode zelf, hoe deze werkt (zowel in life als online meetings), de toepassing en natuurlijk over de opbrengst ervan.

Beluister hun en laat je inspireren! Op 15 december 2021 hebben we een bijeenkomst over dit onderwerp. Meer lezen en aanmelden. Wees wel snel; het aantal plaatsen is beperkt!

[powerpress][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Annemarie Janssen heeft een passie voor systemisch denken en organisatie- en familieopstellingen. Zij is verdwaalcoach die anderen helpt om iets te vinden; immers je moet verdwaald zijn voordat je een weg kan gaan vinden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column][kleo_social_share][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column][vc_column_text]

Meer podcasts…

[/vc_column_text][vc_posts_grid loop=”size:12|order_by:rand|post_type:post|categories:637″][/vc_column][/vc_row]

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

[kleo_social_icons]